• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Infraestructures i serveis El Consell de Formentera celebra la primera reunió de la legislatura de la Mesa General Negociadora amb els sindicats

El Consell de Formentera celebra la primera reunió de la legislatura de la Mesa General Negociadora amb els sindicats

mesa-negociadorablancEl Consell de Formentera, a través de les àrees de Recurs Humans i Gerència, informa que avui s'ha celebrat la primera reunió de la legislatura de la Mesa extraordinària General Negociadora amb el personal laboral i personal funcionari de la institució, en la qual han participat la consellera de Recurs Humans, Paula Ferrer, el conseller de Gerència, Rafa Ramírez, i el conseller d'Interior, Josep Marí, juntament amb els representants sindicals d'UGT i CC.OO del Consell de Formentera.

En aquesta primera reunió s'ha establert el full de ruta del treball que es vol realitzar des de l'equip de govern aquesta legislatura. Així, s'ha emplaçat als participants a actualitzar la composició de la comissió tècnica de valoració per finalitzar l'elaboració definitiva de la relació de llocs de treball (RPT); també s'ha acordat implantar la carrera professional horitzontal a l'administració, que és un mandat acordat la passada legislatura per part de tots els grups polítics i que es desenvoluparà baix tres eixos fonamentals: antiguitat, formació i avaluació de l'exercici professional. També s'ha acordat actualitzar el conveni col·lectiu al llarg d'aquesta legislatura.

Finalment, a la reunió també s'ha acordat millorar el sistema de formació dels treballadors de la institució i en aquest sentit el Consell es compromet a crear una oferta de cursos.

El conseller de Gerència, Rafa Ramírez, s'ha mostrat satisfet del resultat d'aquesta primera reunió de la mesa negociadora i ha explicat que "s'ha marcat la línia estratègica que vol desenvolupar l'equip de govern en l'àmbit de recursos humans". El conseller ha destacat la “importància d'acabar d'elaborar la relació de llocs de treball, implantar la carrera professional horitzontal, crear un nou conveni col·lectiu i desenvolupar una formació adequada per als treballadors”. “L'objectiu és millorar la qualitat de l'atenció de l'administració a l'usuari”, ha finalitzat Ramírez.


17 d’octubre de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ens trobareu a:
C. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
infraestructures@conselldeformentera.cat

webturisme baix1

Ràdio Illa

Esport és més

rss_formentera_1