• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports Pacte contra violència món esportiu

Pacte contra violència món esportiu

Foto mon esportiu1Des del món esportiu de Formentera també s'ha reaccionat i el Consell, a través de les àrees d'Esports i Benestar Social, convocaren a les entitats esportives perquè s'adheriren al pacte contra les violències masclistes amb la lectura del manifest adjunt. La trobada va fer-se el passat divendres a les 19h al Camp Municipal d'Esports.

L'acte l'ha presentat el conseller d'Esports, Jordi Vidal, que ha mostrat el seu compromís i ha remarcat la necessitat de treballar conjuntament, des de l'àmbit de l'esport, en el foment de la igualtat entre dones i homes com a prevenció d'aquesta xacra que és responsabilitat de totes i tots.

Tot seguit, Vidal ha donat el torn de paraula a la consellera de Benestar Social, Vanessa Parellada, que ha manifestat davant els assistents el seu suport al Pacte Social Contra les Violències Masclistes que impulsa el Govern de les Balears, i al qual s'hi han adherit el Consell Insular i totes les entitats esportives de l'illa.

A l'acte, també ha intervingut Marcos Contreras, jugador de la SD Formentera, i Alba Forniet, entrenadora nacional d'atletisme de l'escola municipal, que han llegit part dels principis del manifest en contra de la Violència Masclista. El president del Consell, Jaume Ferrer, i la consellera de Medi Ambient, Daisee Aguilera, també han assistit.

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo