• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència Formentera demana l’ús públic d’una part del port de Formentera

Formentera demana l’ús públic d’una part del port de Formentera

Port 1 foto ja arribasEl president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, demanarà a l'Autoritat Portuària de Balears que destini part del port de la Savina a l'ús públic, enfocat al sector nàutic de Formentera. "Volem que una part del port de Formentera també es destini a la gent de la mar i així recuperi els usos tradicionals i contribueixi a la revitalització de la Savina", ha declarat el president.

El Consell de Formentera fa aquesta petició davant l'anunci que ha fet l'APB de que no prorrogarà la concessió de Formentera Mar, un dels dos ports esportius que hi ha al port de la Savina. "El canvi de Port Esportiu a Club Nàutic seria una oportunitat per acostar el port a la gent de Formentera i afavorir el seu ús social, cultural, esportiu i recreatiu entre els residents", ha destacat el president.

A més, Jaume Ferrer ha recordat que el Consell de Formentera està desenvolupant el projecte de regulació de l'estany des Peix "que amb aquesta mesura es veuria facilitat perquè hi hauria un increment de l'espai d'amarraments disponible per la flota d'esbarjo local", segons ha declarat.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE