• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca Medi Ambient Formentera considera “compatible preservar la posidònia amb l’arribada de creuers en temporada baixa”

Formentera considera “compatible preservar la posidònia amb l’arribada de creuers en temporada baixa”

El Consell de Formentera, a través del seu president Jaume Ferrer, que també és membre del Consell d’Administració d’Autoritat Portuària, creu que “s’ha de fer compatible l’arribada de creuers turístics en temporada baixa amb la protecció de la posidònia”, segons ha explicat.

En resposta al comunicat d’Autoritat Portuària de Balears en què proposen que no vagin més creuers turístics al port de la Savina el president ha explicat que “s’estan estudiant zones alternatives per al fondeig d’aquest tipus de vaixells”. “Una possibilitat seria que fondegin prop de la zona dos del port de la Savina, a uns 40 metres de fondària sobre fons d’arena, o altra que facin servir el sistema de posicionament dinàmic per radar que evita que hagin de tirar l’àncora”. Ferrer ha explicat que “per Formentera la posidònia oceànica és el bé més important que tenim i l’hem de protegir i preservar”.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera