• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Economia i Hisenda El Consell Insular de Formentera i la Cambra de Comerç lliuren els premis del Concurs d'Aparadorisme Nadalenc

El Consell Insular de Formentera i la Cambra de Comerç lliuren els premis del Concurs d'Aparadorisme Nadalenc

El Consell Insular de Formentera i la Cambra de Comerç han fet lliurament aquest matí dels premis del XVII Concurs d'Aparadorisme Nadalenc. Una activitat que, segons ha destacat el conseller de Promoció Econòmica, José Manuel Alcaraz, “afavoreix l'embelliment dels pobles” en aquestes festes nadalenques i “fomenta que es compri en el comerç local”, la qual cosa afavoreix l'economia de Formentera. Els guanyadors del premi de 200 euros han estat Perfumeria Clapés, en la categoria de millor ambientació nadalenca; l’Atelier de Kentia, en l'apartat d'Originalitat; i la Peixateria Nuestra Señora del Carmen, en la categoria d’ecocreativitad. L'aparador de la peixateria està decorat amb escates de peix que emulen la neu i que han estat recol·lectant durant tot un any. Així mateix, han utilitzat les caixes on porten el peix per a simular un arbre de nadal i l'estrella que corona l'arbre l'han fet amb les conquilles de les sépies. El premi de 200 euros el donaran a l'Associació Contra el Càncer de Formentera. La perfumeria, per part seva, ha fet tota la decoració amb fusta, pinyes i branques de pi. En aquesta edició del Concurs d'Aparadorisme Nadalenc han participat un total de set establiments, tots ells de la localitat de Sant Francesc: Forn de Pa Can Manolo, Perfumeria Clapés, Papereria Can Toni Xica, Formentera Report, Supermarket Isla bonita, Atelier de Kentia i Peixateria Nuestra Señora del Carmen.

Ens trobareu a:
plaça de la Constitució, 1
07860 Sant Francesc Xavier
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 25 56
consell@conselldeformentera.cat

Informació del cobrament en període voluntari de tributs i altres ingressos del Consell Insular de Formentera (any 2010)

Agència Tributària de les Illes Balears

Wifi Formentera

Revista Formentera més propera

Agència Tributària

Ministerio de Economía y Hacienda

Política Regional - Inforegio