• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques Formentera es destapa com una destinació turística ideal per als turistes xinesos en temporada baixa

Formentera es destapa com una destinació turística ideal per als turistes xinesos en temporada baixa

L'illa de Formentera encaixaria com una destinació turística ideal per als ciutadans asiàtics, especialment els xinesos, en temporada baixa. Així s'ha desprès de la reunió mantinguda en el matí d'avui entre el conseller de Turisme de Formentera, Artal Mayans, i la representant de l’operador turístic asiàtic Asialink a Espanya, Jennifer Zhang.

Zhang ha assenyalat que el principal nínxol turístic de la zona asiàtica són les grans ciutats de la Xina, com Xangai, que tenen molta població i amb un alt poder adquisitiu, per la qual cosa són on caldria realitzar un major esforç promocional.

Així mateix, ha destacat que es tracta d'un turisme al qual li agrada provar la gastronomia local, a més del servei prèmium, “ja que fugen de la paraula luxe”, ha indicat la responsable d’Asialink. A més, els agrada tot el rústic i les activitats complementàries.

Artal Mayans ha indicat que per a aquest nínxol turístic Formentera ofereix activitats aquàtiques i esports nàutics, una cosa molt valorada pels ciutadans de les grans ciutats xineses. “Seria un turisme molt compatible amb l'illa d'Eivissa”, ha assegurat el conseller insular de Turisme, “ja que els permetria passar la seua estada a Formentera i desplaçar-se puntualment a Eivissa per a assistir a algun esdeveniment o per a realitzar determinades activitats”. Seria, a més un turisme clau per a la tan anhelada desestacionalització.

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)