• Català
  • Castellano
  • English
Areas Social action Culture and Historical Heritage S’inaugura el primer espectacle de l’Illa a Escena 2023 amb ‘Les coses que sé que són veritat’: la història d’una família que ens recorda les coses que són importants de veritat

S’inaugura el primer espectacle de l’Illa a Escena 2023 amb ‘Les coses que sé que són veritat’: la història d’una família que ens recorda les coses que són importants de veritat

El pròxim dissabte 21 d’octubre es representarà l’obra Les coses que sé que són veritat, a les 20.30 h a la Sala de Cultura (Cinema). Es tracta d’una obra de la Companyia de Teatre de la Universitat de les Illes Balears, de 90 minuts de durada, que relata la història d’una parella, d’en Toni i na Cati, que han dedicat una vida sencera de treball i sacrifici en nom dels seus estimats fills, i que ara es troben afrontant els diversos desafiaments de la vida adulta.

La peça teatral relata com aquesta parella, amb el seu compromís envers la família, personifiquen la dedicació i el sacrifici. Amb la seua perseverança, han demostrat una determinació en l'enfrontament dels reptes que es presenten al llarg del camí. A través de les alegries, les llàgrimes i els moments de reconciliació, la seua història s'esdevé un recordatori poderós de la importància de la unitat i el suport en els moments més crucials de la vida.

Preus i entrades

Les entrades es poden comprar el mateix dia en taquilla per un preu de 5 €. La recaptació estarà destinat a l’associació LGTBIQA+ Sa Clau de s’Armari (Eivissa i Formentera). 

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera