• Català
  • Castellano
  • English
Areas General Services Economy and Treasury El Consell Insular de Formentera inaugura l'Oficina d'Atenció Ciutadana de Sant Ferran, que estarà operativa de dimarts a divendres

El Consell Insular de Formentera inaugura l'Oficina d'Atenció Ciutadana de Sant Ferran, que estarà operativa de dimarts a divendres

El Consell Insular de Formentera inaugurarà demà dimecres, a les 11 hores, la nova Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de Sant Ferran, que estarà situada a l’Espai Cultural de la localitat (antiga escola de Sant Ferran).

Aquesta oficina estarà operativa de dimarts a divendres de 9 a 14 hores i serà atesa per un funcionari de lOAC de Sant Francesc, “que és el mateix que es desplaça els dilluns a la Mola”, segons ha explicat el conseller de Promoció Econòmica i Administració Insular, José Manuel Alcaraz.

El conseller ha indicat, així mateix, que l'obertura d'aquesta oficina no tendrà cap cost extraordinari per al Consell, ja que el local és propietat de la institució i la persona encarregada ja forma part de la plantilla del Consell. “D'aquesta manera donam servei i apropam l'administració al ciutadà en una població, i els seus voltants, que en les últimes legislatures s'havia sentit oblidada”, ha recordat Alcaraz.

A la inauguració d'aquesta nova oficina assistirà el president del Consell Insular, Llorenç Córdoba, que també és el conseller encarregat d'aquest nucli urbà.

Find us at:
plaça de la Constitució, 1
07860 Sant Francesc Xavier
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 25 56
consell@conselldeformentera.cat
impostos_cobro_cast

Agència Tributària de les Illes Balears

Wifi Formentera

Revista Formentera més propera

Agència Tributària

Ministerio de Economía y Hacienda

Política Regional - Inforegio