• Català
  • Castellano
  • English
Areas Social action Social Welfare El Consell Insular de Formentera posa en marxa la cinquena edició de les ‘Xerrades per a famílies i docents’

El Consell Insular de Formentera posa en marxa la cinquena edició de les ‘Xerrades per a famílies i docents’

La Conselleria de Benestar Social del Consell Insular de Formentera, amb la col·laboració del Centre de Professorat de Formentera (CEP) i els centres educatius CEIP Sant Ferran de ses Roques, CEIP Mestre Lluís Andreu i l’IES Marc Ferrer, posa en marxa la cinquena edició de les “Xerrades per a famílies i docents”.

L’objectiu d’aquestes xerrades és formar famílies i docents en l’enfortiment de les seves habilitats, a fi de prevenir conductes problemàtiques (com ara assetjament escolar, consum de drogues, entre d’altres), i donar suport en les respectives tasques.

         

Aquestes xerrades són espais d'informació i formació, on l'intercanvi d'experiències i la reflexió col·lectiva esdevenen eines que permeten millorar la tasca educativa i desenvolupar estratègies que contribueixin a un desenvolupament integral dels infants.

                   

Totes les sessions es portaran a terme a la sala de plens del Consell (venda des Brolls, s/n, a l’edifici del Centre de Dia) a les 17 h i es comptarà amb un servei d’acollida

per a infants durant les xerrades. La primera serà el 5 d’octubre de 17 h a 19 h.

Cal fer reserva prèvia al telèfon 971 321 271 o al correu electrònic educaci osocial@conselldeformentera.cat.

cons_aferssocials_1

padib_1

atencio_dependencia_1

apneef 2018

aecc_1