• Català
  • Castellano
  • English
Areas General Services Presidency Ajuts per al foment del català en el comerç, la restauració i els serveis a Formentera

Ajuts per al foment del català en el comerç, la restauració i els serveis a Formentera

El Consell de Formentera, a través del Servei d’Assessorament Lingüístic (SAL), informa que s’han convocat, per segon any consecutiu, els ajuts per al foment de l’ús de la llengua catalana en els àmbits del comerç, la restauració, la indústria i els serveis a Formentera.

Els ajuts estan destinats a cobrir les despeses d’actuacions en català realitzades entre l’1 d’octubre de 2022 i el 30 de setembre de 2023: retolació d’establiments i vehicles, etiquetatge, edició de material imprès i de cartes de restaurant, marxandatge, estampació sobre roba de feina i disseny de plataformes en línia (pàgines web, codis QR, etc.); amb un màxim de 1.000 euros per beneficiari.

Aquesta línia d’ajuts té l’objectiu de col·laborar amb el teixit empresarial de Formentera, “que és un sector clau per estendre l’ús del català en les activitats socioeconòmiques”, segons explica el conseller d’Educació, Cultura, Patrimoni i Seguretat Ciutadana, Óscar Portas.

Els interessats poden presentar la sol·licitud i la documentació fins al 15 d’octubre de 2023 a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) o a l’Oficina Virtual d’Atenció Ciutadana (OVAC). Els models normalitzats de sol·licitud es poden obtenir al SAL (carrer de l’Arxiduc Lluís Salvador, 2) o descarregar a la seu electrònica del Consell.

Presidency

Press Office

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

horaris_eng_baix_1

boto YOUTUBE