• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Notícies

Música en directe per donar la benvinguda l’any 2020 a Formentera

cartell nit de cap-danyj1El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que el pròxim dimarts 31 de desembre s’ha preparat una nit especial per donar la benvinguda el 2020, segons ha explicat la consellera de Cultura i Festes, Susana Labrador, que ha convidat a “tot el poble de Formentera a que vengui a l’envelat ubicat al pàrquing de Sa Senieta per donar la benvinguda a l’any nou i gaudir d’una nit de festa”.


Per aquesta primera nit de l’any, s’han programat dos actuacions musicals d’entrada gratuïta. El primer a actuar serà el grup de versions Dalton Bang a partir de la 1 de la matinada, després el dj francès Tom Costino serà l’encarregat de seguir amb la festa.

Els Dalton Bang són una colla de músics amb un únic objectiu, assaltar des de les ciutats més grans, fins a les places més petites, per vestir-les d’una absoluta festa sense precedents. Us espera una nit plena de balls, gresca, i sobretot, de bona música que va, des dels hits dels anys 70, fins a la patxanga més actual.

Després arribarà el torn de Tom Costino, és un discjòquei francès considerat com un autèntic actor de la vida nocturna. Tom Costino interpreta als llocs més importants del món com ara Boston, Nova York, Istanbul, Marràqueix, Londres, Venècia, Eivissa i Formentera... La música de Tom és una deliciosa barreja de discoteca, funk, pop i happy soul sacsejats amb pulsacions elèctriques subtils.

27 de desembre de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Formentera edita el calendari del 2020 basat en l’origen etimològic de les illes del litoral formenterer

foto-calendari-oac-2020-portad1El Consell de Formentera, a través del Servei d’Assessorament Lingüístic, ha editat, un any més, un calendari del 2020 per repartir entre tota la ciutadania de l’illa.

Enguany el calendari mostra onze illes del litoral formenterer, a més d’un dels seus picatxos, el que hi ha entre la punta de l’Anguila i el racó de s’Alga, i es Freus. D’aquesta manera, en el calendari apareixen la imatge i l’origen etimològic de les illes de s’Espardell, s’Espardelló, s’Espalmador, Castaví, d’en Forn, de ses Parreres, o l’illa des Fonoll Marí, entre d’altres.

Recordem que en edicions passades la temàtica d’aquesta campanya s’havia centrat en les diverses varietats de figues, del raïm, dels ormejos de pesca o de la prehistòria de Formentera a través dels seus jaciments

El que es pretén amb l’edició d’aquest calendari és mostrar i donar a conèixer part de la toponímia, en aquest cas, costanera de l’illa de Formentera. Les fotografies han set realitzades per n’Alfredo Montero. S’han fet un total de dos mil exemplars, i es poden aconseguir a diferents seus del Consell Insular de Formentera, com ara, l’Oficina d’Atenció Ciutadana, el poliesportiu Antoni Blanc, l’àrea de Cultura situada a Sant Ferran de ses Roques o la Casa del Poble de la Mola.


23 desembre de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Curs formació bombers

foto 2019 curs bombers 3El Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Interior, informa que els bombers del Consell de Formentera, juntament amb voluntaris de Protecció Civil de l’illa, hi han realitzat recentment un curs de treballs en altura i assistència sanitària immediata al parc insular.

El curs ha estat impartit per Emergency Staff SL i constava d’un programa amb diferents tallers teòric-pràctics. Així, els agents han fet maniobres d’immobilització de víctimes amb diferents tipus de dispositius, hi ha actuacions d’emergència davant ferides, hemorràgies i cremades; muntatge de capçaleres i progressió per corda a l’entorn urbà; rescat en pous i muntatge de tirolines, tècniques de seguretat en progressió amb escala extensible i escala de ganxo; i evacuació de víctimes en rescat urbà amb escala.

En total, van participar vuit agents de bombers i quatre voluntaris de Protecció Civil.


20 de diciembre de 2019
Área de Comunicación
Consell de Formentera

Brindis nadalenc del Consell de Formentera

foto-2019-brindis-1La presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, juntament amb l'equip de Govern, ha ofert avui el tradicional brindis nadalenc per compartir un moment de celebració amb els treballadors de la institució insular. Alejandra Ferrer ha expressat la seva alegria per poder felicitar per primera vegada les festes a tota la plantilla com a presidenta.

En aquesta trobada amb els treballadors, la presidenta ha aprofitat per agrair “la feina que fan cada dia per poder donar un bon servei públic als ciutadans de Formentera”. Alejandra Ferrer ha reconegut que des de la creació del Consell, ara fa 12 anys, el personal de la institució ha crescut molt per “poder adaptar-se als nous serveis que ha anat assumint, i que això ha set possible gràcies als esforços dels treballadors i treballadores”.

La presidenta ha destacat que “la funció del Consell de Formentera és millorar la vida dels residents de Formentera, per fer una illa per les persones i que sigui sostenible, un desig que no podríem dur endavant sense la feina diària de tot el personal”.

L'alumnat dels Cicles formatius de Cuina i Gastronomia i de Serveis de Restauració i per l'alumnat d’FP bàsica de Cuina i Restauració de l’IES Marc Ferrer ha ofert un aperitiu.


19 de desembre de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 8 de 205

8

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat