• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Notícies

Jornada sobre Discapacitat

jornada-discapacitatpjEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Benestar Social, informa que al llarg d'aquest matí s'està celebrant a la sala de plens la II Jornada sobre Discapacitat a l'illa de Formentera. Aquesta jornada compta amb la participació de diferents professionals de les Pitiüses i està dirigida tant a les professionals com a les famílies i qualsevol persona interessada. La jornada ha començat a les 9.15 hores i es desenvoluparà fins a les 14 hores.

Durant la presentació, el conseller de Benestar Social, Rafael Ramírez, ha agraït la col·laboració de les associacions de l'illa que treballen amb persones amb discapacitat i posteriorment hi ha senyalat que “el treball i l'atenció d'aquestes persones ens dóna la mesura del tipus de societat que som”. Ramírez també ha incidit en el paper fonamental de les famílies, “que són les veritables campiones”.

4 de desembre de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El concert de Ramonets, un dels plats forts dels espectacles infantils de les festes de Nadal, arriba aquest divendres a Formentera

ramonets feshotumateixp1El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura i Festes, informa que aquest divendres 6 de desembre a les 19.00 h a l'envelat situat en el Jardí de Ses Eres de Sant Francesc tindrà lloc el concert infantil a càrrec del grup Ramonets. L'entrada serà gratuïta.

“Aquest grup farà passar una bona estona als més petits de la casa i els seus acompanyants, venen des de València a compartir les seves animades cançons amb què creen un espectacle musical de rock'n'roll que conjuga la didàctica i l'animació”, segons ha explicat la consellera de Cultura i Festes, Susana Labrador.

El grup presentarà “Fes-ho Tu Mateix” el seu tercer disc i el seu treball més personal, on han compost totes les cançons i la música, però sense perdre el guiny i l'essència Ramonetera. Aquest grup va començar la seva carrera per retre tribut al mític grup de punk rock The Ramones i des del seu inici ha estat molt ben rebut pel públic infantil de la seva terra, i a poc a poc va ampliant fronteres.

Espectacle interactiu

D'altra banda, segons asseguren des de l'organització, Ramonets no és sols un grup de música. A més dels músics i tècnics, en el seu equip tenen un animador infantil, que no para de motivar al públic, disfressant-se, ballant, traient objectes de tot tipus a l'escenari i entremesclant-se amb la gent. En definitiva, asseguren que "converteixen el concert en un espectacle interactiu i fan que tots s'ho passen de meravella".

Un altre objectiu de Ramonets és la difusió de la llengua. Per això han adaptat les lletres de les cançons al català, i les han orientat al seu públic, intercalant cançons amb temàtiques lúdiques i festives amb altres que promouen valors que consideren fonamentals difondre entre els nostres fills i filles com la igualtat de les persones, el reciclatge, la cura de la natura, o el gaudir de la vida, que són dos dies!

Per a més informació podeu consultar el seu web: http://www.ramonets.com/

4 de desembre de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

L’exposició col·lectiva de Nadal de Formentera ret homenatge a David Vergara

foto-expo-nadaljp-1-Ahir al vespre es va inaugurar la mostra col·lectiva de Nadal en homenatge a David Vergara a la Sala d'Exposicions de l'Ajuntament Vell. La presidenta, Alejandra Ferrer, acompanyada de la consellera de Cultura, Susana Labrador, varen aprofitar per felicitar a tots els artistes participants i per agrair la col·laboració en aquesta mostra inclosa dins el programa de festes de Nadal.

13 artistes de Formentera de diferents disciplines artístiques exposen les seves obres de pintura, escultura, còmic, collage i ceràmica fins al pròxim 6 de gener. Els textos han estat realitzats per la filla de l'homenatjat, Luz Vergara, i per Brenda Novak.

“Amb aquesta mostra es vol retre homenatge a David Vergara, que al 1995 es va establir a la nostra illa, juntament amb la seva dona, Sabine, i varen contribuir a donar un impuls a l’art i a l'organització d'exposicions en aquesta sala”, segons ha explicat la consellera de Cultura. Susana Labrador ha assegurat que “tot i que els dos ja ens han deixat, la seva memòria sempre hi serà a la sala d'exposicions de l'Ajuntament Vell que tantes vegades varen fer-mos visitar”.

Els artistes que hi participen són: Robert Hawkins, Aaron Keydar, Mar Ample, Franz Kokowashi, Anna Ametller, Enric Riera, Maribel Escandell, Diana Massiliauskas, Teresa Matilla, Josep Ma Moreu, Pilar Mena, Juan Moreno i Lesley Hulme. L'exposició col·lectiva es pot visitar fins al 6 de gener d’11.00 a 14.00 h i de 18.00 a 20.00 h.

3 de desembre de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Formentera es reuneix amb empreses especialitzades en turisme de luxe a la fira I.L.T.M de Cannes

promocio---fira-cannes1Formentera es promociona des d’avui i fins al pròxim dijous 5 de desembre a la fira I.L.T.M International Luxury Travel Market de la ciutat de Cannes (França). En aquesta fira, el cap de promoció de l’àrea de Turisme del Consell de Formentera, Carlos Bernús, manté trobades de feina amb agents de viatges i empreses especialitzades en turisme de luxe que s’han mostrat interessats en conèixer la nostra destinació.

Bernús ha assegurat que “tractem de captar possibles visitants d’Estats Units, Brasil, Àsia, Austràlia i Nova Zelanda, que han demanat cites amb nosaltres, i així intentem atraure tant turisme familiar d’aquestes zones, com viatgers individuals que cerquen noves experiències i tenen un poder adquisitiu alt”.

En cada trobada el responsable de promoció de Formentera mostra una presentació de la destinació en què es destaquen els atractius turístics de l’illa durant la temporada baixa així com la seva història, cultura, gastronomia i costums. En aquesta fira es presenten les destinacions turístiques més desitjables per donar oportunitats úniques als viatgers, segons ha detallat Bernús.

3 de desembre de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 6 de 200

6

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat