• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Notícies

Catalina Escandell, guanyadora del sorteig de gener de Compra a Casa

catalina-mayans--compra-a-casa1Catalina Escandell ha estat la guanyadora del sorteig del mes de gener de la nova Campanya d’Hivern dins el programa Compra a Casa, que impulsa el Consell de Formentera amb col·laboració de la Pimef. L’afortunada, que té la targeta des de gener de 2017, ha rebut una targeta amb un saldo de 50 euros. L’objectiu d’aquesta campanya és potenciar les vendes del petit comerç durant els mesos d’hivern. Així, totes les compres que es realitzin en un dels establiments adherits al programa Compra a Casa durant l’última setmana de cada mes, fins al març, podran accedir al sorteig. Per això han de fer una compra mínima de 15€. El proper sorteig, el de febrer, es realitzarà la primera setmana de març; i el de març, la primera setmana d’abril.


11 de febrer de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Obert el termini d’inscripció per obtenir el permís de conductor de taxi

taxis-2020taxi-formenterajEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Mobilitat, informa a totes les persones interessades que s'han convocat les proves per obtenir el permís municipal de conductor d'auto taxi.

Les proves es realitzaran en la seva primera convocatòria el 4 de març de 2020. El termini de presentació de sol·licituds es va iniciar el passat divendres 7 de febrer, i està obert fins al dijous 20 de febrer, ambdós inclosos. Hi haurà una segona convocatòria d'examen l'1 d'abril de 2020, per aquesta prova es podrà fer la sol·licitud 10 dies hàbils a comptar des del 20 de febrer.

Les sol·licituds s'han de presentar al Registre General del Consell Insular de Formentera, OAC (Oficina d'Atenció Ciutadana), c. de Ramon Llull, 6, de Sant Francesc o telemàticament a través de l'OVAC. Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, la llista provisional d'admesos i exclosos es publicarà en el tauler d'anuncis i a la web del Consell.

Increment transport públic
El conseller de Mobilitat, Rafael González, ha destacat que aquest any hi haurà més demanda de conductors de taxis, per la qual cosa ha animat “a les persones que puguin estar interessades en aquesta feina que facin l'examen”. Recordem que la flota de taxis s'incrementarà en vista a l'inici de la temporada en un 17%, passant de 35 taxis el 2019 a 41 al 2020. “Tot perquè es pugui donar un millor servei públic a residents i turistes, a la vegada que donem alternatives de mobilitat”, segons ha destacat el conseller. A més, els nous taxis seran vehicles hídrids, “perquè el seu ús sigui també més sostenible”, segons ha destacat el responsable de Mobilitat.

Podeu trobar tota la informació sobre la prova d’obtenció del permís de conductor de taxi per l’illa de Formentera així com els requisits i el temari en el següent link:
http://conselldeformentera.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=6753%3A2020-02-07-11-56-26&catid=354%3Amobilitat&Itemid=455&lang=ca.

11 de febrer de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El XIV Curs d'Integració Social i Cultural per a estrangers es desenvoluparà del 3 al 26 de març

curs-2019-integracio--jpEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Benestar Social, informa que des del pròxim 19 i fins al 28 de febrer estarà obert el termini d'inscripció pel Curs d'Integració Social, que enguany compleix catorze edicions. Aquest curs gratuït es desenvoluparà del 3 al 26 de març a l'Escola d'Adults de Formentera i és vàlid per a obtenir l'informe d'Esforç d'Integració emès per la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i per a la preparació de l'examen CCSE de nacionalitat.

Les persones interessades han d'adreçar-se a l'àrea de Benestar Social per fer les inscripcions en horari d'oficina de 9 a 14 hores i és necessari portar un document que acrediti la identitat de l'alumne (NIE o passaport). El nombre de places disponibles és de 15 alumnes i s'adjudiquen per ordre d'inscripció. El curs és gratuït i té una durada de 20 hores repartides en dues sessions setmanals: dimarts i dijous de 16.30 a 19 hores. Es realitza a l'aula gran de l'Escola d'Adults.

Els continguts que es tractaran seran els habituals de les darreres convocatòries: valors constitucionals de l'estat espanyol, drets humans i llibertats públiques, Estatut d'Autonomia, Unió Europea, igualtat entre homes i dones, entre d'altres.

10 de febrer 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El pròxim dissabte: Toni Gomila i Oriol Broggi uneixen forces per donar vida a l'obra teatral “Rostoll Cremat”

foto-rostoll-cremat-j1El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que el pròxim dissabte 15 de febrer a les 20.30h a la Sala de Cultura (Cinema) es representarà l'obra de teatre Rostoll Cremat. Aquesta obra està interpretada per dos dels grans noms de l'escena balear i catalana actual, Toni Gomila i Oriol Broggi, que uneixen forces per donar vida a Rostoll Cremat, una al·legoria de l'ambició i la cobdícia humana reflectida a la Mallorca contemporània.

Oriol Broggi dirigeix aquesta obra basada en un text de Toni Gomila, que el mateix dramaturg interpreta damunt l'escenari. És una proposta de reflexió sobre la societat actual a partir del bagatge adquirit per la literatura popular i universal: que té a en Joanet de sa gerra i George Sand com a fil conductor de la narració, amb esquitxos de Shakespeare, Txèhkov i Ibsen. Aquesta peça teatral dibuixa el paisatge de la indústria turística a les nostres illes i l'evolució dels seus habitants, posant en primer pla la seva contradictòria ambició.

Després d'obrir-se camí amb Acorar, Infinir o Peccatum, Rostoll Cremat suposa la primera gran producció de Toni Gomila com a dramaturg, i a on com actor demostra la seva autoritat i precisió en el maneig de la nostra llengua. En aquest sentit, la consellera de Cultura, Susana Labrador ha animat als formenterers i formentereres a què "es reservin la nit de dissabte per poder gaudir d'aquesta gran obra teatral, que a més ens farà reflexionar sobre l'evolució turística de les illes i el reflex que ha produït en els seus habitants".

Aquesta és una coproducció del Grec 2019 Festival de Barcelona, Teatre Principal de Palma i Produccions de Ferro. L'espectacle es podrà veure aquest dissabte 15 de febrer a les 20.30h a la Sala de Cultura (Cinema). La seva durada és de 110 minuts i el preu és de 7 euros pel públic adult i 5 euros pels menors d'edat.


10 de febrer de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 3 de 205

3

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat