• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Infraestructures i serveis

El Consell es compromet a millorar la neteja de la Mola i anuncia que ja està treballant per dotar el col·legi de la localitat de servei de menjador

El conseller de Promoció Econòmica i Administració Insular, José Manuel Alcaraz, que és a la vegada el conseller encarregat de la Mola, es va reunir ahir a la tarda amb representants de l'Associació de Veïns d'aquesta localitat per escoltar les seves reclamacions i informar-los de les actuacions que està duent a terme el Consell de Formentera en aquesta zona de l'illa. A la reunió varen assistir també la consellera de Mobilitat i Gestió Ambiental, Verónica Castelló, i el conseller de Territori i Infraestructures, Javier Serra, ja que la majoria de les reclamacions dels vesins estaven relacionades amb aquestes àrees.

Entre altres coses, Alcaraz va informar els vesins que en breu començaran els treballs de restauració de la finca de Ca ses Ferreres, unes labors per a les quals hi ha aprovats 600.000 euros dels fons europeus Next Generation. El conseller ha recordat que aquesta finca es convertirà en un observatori astronòmic, a més de dedicar-se a l'experimentació agrària. També ha insistit que qualsevol ús que se li doni a aquesta casa “estarà consensuat amb els vesins de la Mola”.

Els consellers varen explicar també als veïns que ja s'estava treballant des de la institució insular per a posar en marxa el servei de menjador escolar en el col·legi de la localitat per al present curs.

Una altra de les reclamacions dels vesins es referia a la falta de neteja tant al poble com dels camins, cosa que els representants de l'equip de Govern es varen comprometre a solucionar amb l'entrada en funcionament de la nova contracta de fems.

Quant a la cobertura telefònica, una altra de les reclamacions històriques dels vesins de la Mola, des del Consell se'ls va informar que ja s'havien produït reunions amb les empreses operadores, que compten amb un informe de les fallades localitzades a l'illa i que continuen treballant per realitzar les millores necessàries. Unes millores que a vegades necessiten la instal·lació d'antenes en ubicacions òptimes, cosa que no és possible aconseguir fins avui en punts com Cala Saona o ses Illetes.

Finalment, José Manuel Alcaraz es va comprometre a tenir una relació constant amb els vesins per fer arribar a la resta de consellers qualsevol queixa que li traslladin.

El Consell Insular de Formentera dona llum verda a ajudes al lloguer per valor de 27.060 euros

La Junta de Govern del Consell Insular de Formentera ha donat llum verda a les ajudes al lloguer de l'habitatge corresponents a l'any 2022, que ascendeixen a un total de 27.060 euros. En total han estat 11 sol·licituds les aprovades de manera inicial. Totes elles, a excepció d'una que rebrà 660 euros, per un import de 2.640 euros.

Altres 35 sol·licituds han estat excloses en un primer moment per falta de documentació. En aquest sentit, els sol·licitants comptaran amb un termini de 10 dies hàbils després de la publicació de l'acord en el BOIB per a presentar tota la documentació que se'ls requereix.

Dos sol·licitants van desistir directament de l'ajuda, mentre que altres 33 han quedat definitivament exclosos de la mateixa per diversos motius.

El Jutjat avala el procediment del Consell i denega la suspensió de l'adjudicació de quatre lots del contracte de serveis de platges

El Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 de Palma ha emès una interlocutòria en què accepta les al·legacions del Consell i denega la suspensió del procediment d'adjudicació dels lots 7, 34, 36 i 37 del contracte de serveis de platges sol·licitada per dues empreses, per la qual cosa, el procediment d’adjudicació continua la seva tramitació.

15 de març de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ángel Custodio Navarro pren possessió com a secretari habilitat nacional del Consell, categoria superior, en provisió definitiva

foto 2023iii presa de possLa presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, acompanyada pel conseller de Serveis Generals, Bartomeu Escandell, i la coordinadora dels Serveis Jurídics, Paola Sales, ha presidit l'acte de la presa de possessió d'Ángel Custodio Navarro com a secretari habilitat nacional del Consell Insular de Formentera, categoria superior, en provisió definitiva. Ángel Custodio Navarro, fins ara secretari de la corporació en comissió de serveis, va assolir el juliol de 2022 la categoria superior, dins l'habilitació nacional. La secretaria de la Corporació no s'havia cobert de manera definitiva des de l'any 2001, quan existia com a Ajuntament de Formentera.

7 de març de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Renovació d'elements de joc i feines de reparació en tres parcs infantils de Formentera

foto 2022 renovacio parcs BEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Serveis Insulars, ha finalitzat les feines de renovació del parc infantil de la plaça de les Illes Pitiüses de la Savina, ha instal·lat un nou element de joc al parc al costat de l'escoleta de sa Miranda i ha fet feines de reparació al parc de ses Bardetes.

La consellera de Serveis Insulars, Paula Ferrer, ha destacat que "s'estan fent feines de millora de manera permanent" als parcs infantils de l'illa, i que "els nous elements de jocs al parc Illes Pitiüses formen part de la renovació de tot el conjunt que s'està portant a terme els darrers dos anys, afegint, a més, nous jocs més interactius per als infants".

Al parc de les Illes Pitiüses s'ha substituït el cautxú i s'han instal·lat nous elements de jocs. En concret, una estructura de tres torres, dos ponts penjants, dos tobogans, dues escales d'accés, i una estructura de tres torres sense sostre, dos ponts penjats, dos tobogans, dues escales d'accés, un panell musical i un gronxador de triple seient. També s'ha condicionat el muret exterior. D'altra banda, al parc al costat de l'escoleta s'ha instal·lat un element de joc giratori amb quatre cordes d'escalada, que es podrà fer servir els pròxims dies.


20 de maig de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 2 de 21

2

Ens trobareu a:
C. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
infraestructures@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE