• Català
  • Castellano
  • English
Áreas Acción Social Deportes

Formentera es bolca amb l'esport amb dos tornejos de Nadal: un de bàsquet 3x3 i un altre de futbol 3x3

El Consell Insular de Formentera aposta pels esports en aquestes festes nadalenques. Segons ha informat el conseller d'Activitat Física i Esport, Hugo Martínez, dimecres que ve 20 de desembre se celebrarà el Torneig de Nadal de Basket 3x3 en colaboració amb el Club de Basket Formentera. El Torneig es disputarà de 18.30 a 20.30 hores en el Poliesportiu Antoni Blanc i constarà de dues categories: la infantil-cadet (nascuts entre 2008 i 2011) i la categoria absoluta (nascuts l'any 2007 i anteriors). El torneig estarà obert a tot aquell que vulgui participar i les inscripcions podran fer-se en la recepció del poliesportiu. Unes hores abans, a partir de les 16.30 hores, se celebrarà el Torneig de Bàsquet Familiar, on a més de nens nascuts entre 2011 i 2015, podran participar-hi pares, mares, oncles, avis… Aquest torneig es disputarà en cistella petita i l'objectiu és passar una bona estona en família, alhora que es fa esport. D'altra banda, el dijous 21 de desembre el Consell Insular de Formentera, juntament amb el Cosmitos, l’SD Formentera i la Lliga Interpobles ha organitzat el Torneig de Nadal de Futbol. Els partits es jugaran en horari de tarda al poliesportiu Antoni Blanc. En categoria femenina, es disputaran dues subcategories: aleví i infantil (nenes nascudes entre 2010 i 2013) i Cadet (2008-2009) Quant a la categoria masculina, es dividirà en alevins (2012-2013) i cadets (2008-2009). Els equips hauran d'estar composts per cinc integrants i les inscripcions es faran fins al dia 15 en la recepció del poliesportiu.

Hugo Martínez serà el nou conseller d'Activitat Física i Esport

Hugo Martínez Bermúdez substituirà Javier Tur al capdavant de la Conselleria d'Activitat Física i Esport. L'actual conseller ha presentat aquest matí el seu escrit de renúncia a l'acta per motius personals i professionals.

Hugo Martínez té 27 anys, és empresari i entrenador de futbol i en l'actualitat està estudiant un Grau Superior de Formació Professional en Administració i Finances, a més d'un Màster en Lideratge i Gestió Emocional. Entre les seves aficions destaquen l'esport, la moda i la música.

El canvi de titularitat en la Conselleria d'Activitat Física i Esport es realitzarà al llarg del mes d'octubre.

Tres jóvenes de Formentera en el campeonato del mundo Sub 15 de Windsurf en Francia

Los formenterenses Hugo Colomar, Mia Berazategui y Gala Fornés se han desplazado en la localidad francesa de Quiberón para disputar el mundial de Windsurf en la categoría sub15 con la Real Federación Española de Vela.

Los tres jóvenes formenterenses consiguieron esta clasificación después de haber acabado en el más alto del ranking nacional 2023, que es el resultante de la suma de puntos conseguidos en el Campeonato de España y la Copa de España.

Para poder asistir a las citas nacionales, previamente tienen que superar el corte y clasificarse en los campeonatos autonómicos para formar parte del equipo autonómico que asiste a los campeonatos nacionales con la Federación Balear de Vela.

El Mundial empezará el 30 de julio y finalizará el 5 de agosto. Cada jornada está previsto que se realicen tres pruebas si las condiciones meteorológicas lo permiten.

Los tres representantes de Formentera tienen nivel para estar entre los primeros de la general en categoría masculina y femenina respectivamente, y no sería ninguna sorpresa que alguno de ellos consiguiese hacer podio.

Resumen del Palmarés de este 2023.

Hugo Colomar
- 11.º Campeonato de Europa (Lago de Garda, Torbole)
- 1.º Campeonato de España (Melilla)
- 1.º Copa España (Salou)
- 1.º Ranking Nacional
- 1.º Campeonato de Baleares
- 1.º Ranking Balear

Mia Berazategui
- 7.ª Campeonato de Europa (Lago de Garda, Torbole)
- 2.ª Campeonato de España (Melilla)
- 2.ª Copa España (Salou)
- 1.ª Ranking Nacional
- 1.ª Campeonato de Baleares
- 1.ª Ranking Balear

Gala Fornés
- 6.ª Campeonato de Europa (Lago de Garda, Torbole)
- 4.ª Campeonato de España (Melilla)
- 2.ª Copa España (Salou)
- 2.ª Ranking Nacional
- 2.ª Campeonato de Baleares
- 2.ª Ranking Balear

Las inscripciones para las clases de natación de verano, desde el 12 de junio

foto 2023vi piscinaEl Consell de Formentera, a través del área de Deportes, informa de que el 12 de junio empezarán las inscripciones para las clases de natación de verano en la piscina municipal. Las personas interesadas en solicitar información y apuntarse pueden acudir al mostrador del Polideportivo Antoni Blanc desde el 12 de junio hasta el viernes 23 de junio.

A partir del lunes 26 de junio, se llamará por teléfono a los interesados para informarle sobre las diferentes posibilidades de horario y días.
Las clases se impartirán desde el lunes 3 de julio hasta el jueves 31 de agosto, en horario de tarde; y se dará preferencia a los niños de 3 a 6 años.

1 de junio de 2023
Área de Comunicación
Consell de Formentera

Formentera se adhiere a la plataforma Nena i Esport para promocionar la igualdad de género

El Consell de Formentera, a través del área de Deportes, informa que ha empezado a preparar el Plan de valores del curso académico 2023-2024, que pondrá en marcha la primera edición de la plataforma online Nena i Esport de Formentera, una iniciativa que quiere implicar a los centros educativos de la isla. La consellera de Deportes, Paula Ferrer, ha señalado que el objetivo es que "a través de esta plataforma se pueda promocionar la igualdad de género utilizando como herramienta el deporte".

A través de la plataforma se proponen al profesorado actividades que promueven que niñas, niños y agentes que les rodean puedan debatir, investigar y reflexionar sobre la igualdad de género en el deporte. La propuesta apoya al profesorado con actividades prácticas e interactivas dirigidas a las niñas y niños de los cursos de 5º y 6º de primaria, 1º, 2º, 3º y 4º de la ESO y 1º de bachiller.

Desde el área de Deportes se ha enviado una carta con toda la información y un formulario a los centros escolares, profesorado de Educación Física y otras materias, tutores y equipos directivos para invitarles a participar.

24 de mayo de 2023
Área de Comunicación
Consell de Formentera

Más artículos...

Página 1 de 48

Inicio
Anterior
1

Wifi  Formentera

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo