• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Joventut Programació del Casal de Joves del mes de maig

Programació del Casal de Joves del mes de maig

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Joventut, informa de les activitats organitzades al Casal de Joves durant el mes de maig. Demà, 3 de maig, comencen les activitats previstes per a aquest mes amb la projecció d’una pel·lícula. De fet, el dimecres 24 també es farà una altra tarda de pel·lícula sofà i crispetes de temàtica triada pels mateixos usuaris.

La consellera de Joventut i Cultura, Vanessa Parellada, ha destacat la creació del mural que els joves del Casal realitzaran amb el Formentera Film el pròxim 16 de maig. “Aquesta és una gran activitat que des del festival ens fan arribar per acostar els joves al món audiovisual, a més de fer-los partícips d’aquest esdeveniment”, segons ha destacat Parellada.

A partir de les 18.30 h, a l’espai exterior del Casal de Joves, Ricardo Cavolo, autor de la il·lustració de l’FF2023, farà un mural i es produirà un vídeo del procés creatiu. L’activitat estarà acompanyada amb la música de Baby Milo – DJ Set i, a partir de les 21.00 h, continuarà la projecció de la sessió oficial juvenil i la votació del curt guanyador.

Una altra de les propostes destacades de la programació és l’excursió en bici i pícnic que tendrà lloc el pròxim 27 de maig. Altres propostes d’aquest mes són la tarda d’art, el torneig de salt a la corda, ioga, taller d’adhesius, el joc de mà i peu, elaboració de maduixes amb nata, un joc de pintura centrífuga i taller d’acrobàcies.


2 de maig de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2023v cdj programacio

Wifi  Formentera

ibj

art jove-01

carnet jove-01

injuve-01

uib-01