• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Joventut El jovent de Formentera torna a participar en l'elaboració del tercer Pla de la Joventut i la Infància a través d'un qüestionari

El jovent de Formentera torna a participar en l'elaboració del tercer Pla de la Joventut i la Infància a través d'un qüestionari

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Joventut, informa que s'està fent un qüestionari als i les joves de l'illa d'entre 11 i 19 anys per ajudar a dissenyar les polítiques de joventut dels pròxims anys. Aquesta enquesta forma part de la diagnosi per a l'elaboració del III Pla de la Infància i la Joventut de Formentera.

"Si tenguessis una vareta màgica, què voldries fer a Formentera?" D'aquesta manera es demana la participació del jovent perquè respongui un qüestionari sobre possibilitats d'oci, cultura, temps lliure, participació ciutadana, salut, relacions entre iguals, etc.

Segons ha explicat la consellera de Joventut, Vanessa Parellada, "les seues respostes ens guiaran a l'hora d'elaborar aquest tercer pla estratègic d'infància i joventut de Formentera, que també compta amb la participació d'entitats i agents socials de tots els àmbits de Formentera relacionats amb la infància i la joventut".

"Amb tota aquesta informació s'actualitzarà l'anàlisi de la situació de la infància i la joventut a l'illa, per fer una radiografia que ens mostri quines són les necessitats més ben cobertes, què és el que s'ha assolit del segon Pla i quina és la direcció i els projectes que ha de recollir el següent", segons ha afegit Vanessa Parellada.

Formulari
Totes les respostes són anònimes, el formulari es pot omplir en la següent adreça: shorturl.at/dlFZ9. També hi ha un cartell amb un codi QR que es publica a les xarxes socials i a la web del Consell per convidar els i les joves a participar-hi. Així mateix, el qüestionari s'ha repartit entre l'alumnat de l'IES Marc Ferrer i els i les usuàries del Casal de Joves.

cartell 2023iii enquesta

Recordam que el segon Pla es va aprovar el mes de setembre de 2018 i estava previst desenvolupar les propostes entre el 2018 i el 2022.

4 de març de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Wifi  Formentera

ibj

art jove-01

carnet jove-01

injuve-01

uib-01