• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Joventut Primeres passes per a l'elaboració del tercer Pla estratègic d'infància i joventut de Formentera

Primeres passes per a l'elaboració del tercer Pla estratègic d'infància i joventut de Formentera

foto 2022xi pla joventutEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Joventut, informa que s'han iniciat les feines per elaborar el tercer Pla estratègic d'infància i joventut de Formentera. Aquest Pla comptarà amb la participació de joves, entitats i agents socials de tots els àmbits de Formentera relacionats amb la infància i la joventut.

Avui s'ha celebrat una reunió amb part del personal tècnic del Consell de Formentera relacionat amb la joventut i representants de la Fundació Pere Tarrés (entitat no lucrativa dedicada al món del lleure i acció social). Després, s'ha mantingut una trobada amb representants d'associacions de l'illa. En els pròxims dies, es faran noves reunions obertes a més entitats i d'altres adreçades especialment als joves.

"Amb totes aquestes reunions s'actualitzarà l'anàlisi de la situació de la infància i la joventut a l'illa, per a fer una radiografia que ens mostri quines són les necessitats millor cobertes, què és el que s'ha assolit del segon Pla d'infància i joventut i quina és la direcció i els projectes que ha de recollir el següent", segons ha explicat la consellera de Joventut, Vanessa Parellada.

Recordam que el segon Pla es va aprovar el mes de setembre de 2018 i el desenvolupament de les propostes estava previst entre el 2018 i el 2022.

21 de novembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Wifi  Formentera

ibj

art jove-01

carnet jove-01

injuve-01

uib-01