• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques Formentera finalitza la promoció a la BIT de Milà amb ‘bones sensacions’

Formentera finalitza la promoció a la BIT de Milà amb ‘bones sensacions’

formentera-bit-mila--jAvui finalitza la fira turística BIT de Milà on Formentera s’ha promocionat des del passat diumenge, dia en què va obrir portes. “Durant els tres dies de duració, en aquesta fira destinada al públic final i professional, s’ha pogut comprovar les bones sensacions i perspectives per la temporada 2020 pel que fa a aquest mercat, un dels més importants i fidels a la nostra destinació”, segons ha explicat el cap de promoció, Carlos Bernús, que s’ha traslladat aquests dies a la ciutat italiana.

Ahir a les 20.30h es va fer una presentació de Formentera com una destinació sostenible. “Hem recordat les iniciatives que hem fet a Formentera per ser sostenibles com la reducció de bosses de plàstic de fa anys, o la més recent regulació de vehicles que es iniciar l’any passat amb el projecte formentera.eco o el Save Posidonia Project que va nàixer al 2017”, segons Carlos Bernús.

A més, també s’ha reforçat imatge de la destinació i s’han explicat “les possibilitats que ofereix als visitants Formentera sobretot en temporada baixa, quan compta amb un gran calendari d’activitats esportives i culturals”, ha destacat el cap de promoció. Aquesta presentació es va fer davant la premsa especialitzada, mitjans locals, agències de viatges i touroperadors.

Estand propi
D’altra banda, a la fira hi ha un estand de Formentera amb material promocional de l’illa, un material que també fa especial incidència en la promoció dels extrems de la temporada, entre els quals destaca el calendari d’esdeveniments esportius i també el conjunt d’esdeveniments culturals i esportius, de pre i post temporada. També s’ha donat difusió del nou mapa “Formentera Slow food”, que s’ha creat per aquesta temporada i on es poden trobar els productors i els comerços de producte de quilòmetre zero de l’illa.


11 de febrer de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

balearsculturaltour

autoavaluacio_establiments_turistics_esp

Ens trobareu a:
plaça de la Constitució, 1
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 12 10
turisme@formentera.es

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)