• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Benestar Social El XIV Curs d'Integració Social i Cultural per a estrangers es desenvoluparà del 3 al 26 de març

El XIV Curs d'Integració Social i Cultural per a estrangers es desenvoluparà del 3 al 26 de març

curs-2019-integracio--jpEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Benestar Social, informa que des del pròxim 19 i fins al 28 de febrer estarà obert el termini d'inscripció pel Curs d'Integració Social, que enguany compleix catorze edicions. Aquest curs gratuït es desenvoluparà del 3 al 26 de març a l'Escola d'Adults de Formentera i és vàlid per a obtenir l'informe d'Esforç d'Integració emès per la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i per a la preparació de l'examen CCSE de nacionalitat.

Les persones interessades han d'adreçar-se a l'àrea de Benestar Social per fer les inscripcions en horari d'oficina de 9 a 14 hores i és necessari portar un document que acrediti la identitat de l'alumne (NIE o passaport). El nombre de places disponibles és de 15 alumnes i s'adjudiquen per ordre d'inscripció. El curs és gratuït i té una durada de 20 hores repartides en dues sessions setmanals: dimarts i dijous de 16.30 a 19 hores. Es realitza a l'aula gran de l'Escola d'Adults.

Els continguts que es tractaran seran els habituals de les darreres convocatòries: valors constitucionals de l'estat espanyol, drets humans i llibertats públiques, Estatut d'Autonomia, Unió Europea, igualtat entre homes i dones, entre d'altres.

10 de febrer 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cons_aferssocials_1

padib_1

atencio_dependencia_1

apneef 2018

aecc_1