• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques Formentera es promociona a la BIT de Milà

Formentera es promociona a la BIT de Milà

foto-2020-cami-roma--1Aquest diumenge 9 de febrer obri portes la fira turística BIT de Milà. La presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, i el cap de promoció turística, Carlos Bernús, assistiran a la fira per promocionar Formentera com a illa sostenible. La fira es perllongarà fins al pròxim dimarts 11 de febrer.

Formentera comptarà amb un estand propi amb material promocional de l’illa, un material que fa especial incidència en la promoció dels extrems de la temporada. “Un dels reclams per venir a la nostra illa és el calendari d’esdeveniments esportius i culturals, de pre i post temporada, que presentem”, segons ha explicat la presidenta. També es farà especial incidència en la difusió del nou mapa “Formentera Slow food”, que s’ha creat per aquesta temporada i on es poden trobar els productors i els comerços de producte de quilòmetre zero de l’illa.

El dilluns a les 20.30h es farà una presentació específica de l’illa de Formentera davant la premsa especialitzada, mitjans locals i touroperadors. Aquesta promoció es fa a petició del propi sector. Recordem que a Formentera el mercat italià és un dels principals per l’illa.

7 de febrer de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

balearsculturaltour

autoavaluacio_establiments_turistics_esp

Ens trobareu a:
plaça de la Constitució, 1
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 12 10
turisme@formentera.es

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)