• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Benestar Social Formentera commemora el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones amb un ampli cartell d'activitats

Formentera commemora el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones amb un ampli cartell d'activitats

foto-rp-vio-gen1La consellera d'Igualtat, Vanessa Parellada, juntament amb la presidenta d'Espai Dones, Dolores Fernández Tamargo, i la tècnica del Consell, Azucena Carrasco, han presentat avui el cartell d'activitats organitzades pel Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones.

La primera activitat serà el pròxim dilluns amb la inauguració de l'exposició Tres voltes rebel, a càrrec de la il·lustradora Ame Soler, que tindrà lloc a les 20h a la Sala d'Exposicions de l'Ajuntament Vell. Una mostra amb la qual aquesta il·lustradora fa servir el seu art per parlar d'injustícies i desigualtat cap a les dones.

El dimecres continuaran les activitats amb una xerrada a càrrec de la psicòloga Belén Alvite a les 19h a la Sala d'Actes de l'edifici central del Consell de Formentera, És el porno la millor educació sexual?, en la qual es donaran eines per parlar de sexe amb els adolescents perquè tinguin més informació que la que poden trobar a través d'internet.

I el divendres 22 i diumenge 24 de novembre a les 21.30 h i 20.00 h respectivament es projectarà la pel·lícula Las invisibles, de Louis-Julien Petit. Una pel·lícula que en clau d'humor tracta la situació de desigualtat que pateixen les dones. Tindrà lloc a la Sala de Cultura-Cinema.

25 de novembre
I el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones, que se celebra el dilluns 25 de novembre, comptarà amb una programació especial. A les 17.00 h a la plaça de la Constitució de Sant Francesc es muntarà una taula informativa de Re-Acció d'IBdona, on els ciutadans es podran unir al pacte social contra les violències masclistes. A les 17.30 h es farà una concentració per a la lectura del manifest a ritme de la batucada, que obrirà i tancarà l'acte. Finalment hi haurà un concert de música interpretat per l'alumnat del Conservatori d'Eivissa i Formentera.

Per últim, el dimecres 27 de novembre a les 19.30 h es farà la projecció del documental d'IBdona Prostitució i tracta. Qüestió de poder (27'). El documental es podrà veure a la Sala Municipal de Cultura-Cinema i comptarà amb la presència de la directora de l'IBdona, Maria Duran i Febrer, la consellera d'Igualtat i la presidenta d'Espai Dones. Després de la projecció es farà un col·loqui entre tots els assistents i es repartirà material divulgatiu. Totes les activitats són gratuïtes.

La consellera d'Igualtat Vanessa Parellada ha assenyalat que la lluita contra la violència de gènere ens ha d'implicar a tots i totes i ha agraït a Espai Dones la feina que fa per sensibilitzar envers aquesta problemàtica social. Per part seva, la presidenta de l'associació ha destacat que s'ha de lluitar per aconseguir una vertadera igualtat, i una manera de conscienciar a la població és amb la programació d'activitats com les que inclou el cartell.


14 de novembre de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cons_aferssocials_1

padib_1

atencio_dependencia_1

apneef 2018

aecc_1