• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Benestar Social Comença el cicle ‘Xerrades per a famílies i docents’ amb una conferència sobre les claus per educar als fills i filles

Comença el cicle ‘Xerrades per a famílies i docents’ amb una conferència sobre les claus per educar als fills i filles

poster-families3El Consell de Formentera, a través de les àrees de Benestar Social i Educació, informa que el 10 d’octubre comença “Xerrades per a famílies i docents”, un cicle de nou conferències que es desenvoluparà fins al 7 de maig a la sala polivalent del Centre de Dia. El cicle està organitzat per la conselleria de Benestar Social del Consell de Formentera amb la col·laboració l’àrea d’Educació del mateix Consell, el CEP (Centre de Professorat de Formentera), i la FAPA de Formentera.

La primera de les xerrades l’oferirà la directora del Centre d’Estudi i Prevenció de Conductes Addictives (Cepca) d’Eivissa, Belén Alvite, amb la conferència “Bencriats: Claus per educar els nostres fills i filles”.

L’objectiu d’aquestes xerrades és el de formar a famílies i docents en l’enfortiment de les seves habilitats, a fi de prevenir el desenvolupament de conductes problemàtiques (assetjament escolar, consum de drogues i d’altres) i donar suport en les seves respectives tasques.

El conseller de Benestar Social, Rafa Ramírez, ha assegurat que aquestes xerrades “són espais d’informació i formació, on l’intercanvi d’experiències i la reflexió col·lectiva esdevenen eines que permeten millorar la tasca educativa i desenvolupar estratègies que contribueixin a un desenvolupament integral dels infants”.

Totes les sessions es portaran a terme a la sala polivalent del Centre de Dia a les 17 hores i la primera sessió serà el 10 d’octubre de 17 a 19 hores. Es comptarà amb un servei d’acollida per a infants mentre es fan les xerrades en qüestió.

Bencriats: Claus per educar els nostres fills i filles
Belén Alvite
10 d’octubre

Nens bons i dolents: El perill de les etiquetes
Alberto Soler
14 de nov.

Fortnite…oci o addicció?
Andreu Alba
28 de nov.

Tic Toc, Instagram, Snapchat…? Coneixeu per on es mouen els vostres fills i filles?
Belén Alvite
12 de desem.

Com parlar de sexualitat amb els nostres fills?
Teresa Ramos
30 gener

A la vora d’un atac de nervis!
Iván Castro
6 de febrer

Què vol dir menjar bé?
Marina Ribas
12 de març

Recompenses i càstigs en polèmica
Estela Berenguer
30 d’abril

Com parlar amb els i les nostres fills i filles adolescents
Carles Ventura
7 de maig

Per a més informació podeu contactar amb l’àrea de Benestar Social, al telèfon 971 321271 o al correu electrònic educaciosocial@conselldeformentera.cat.


4 d’octubre de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cons_aferssocials_1

padib_1

atencio_dependencia_1

apneef 2018

aecc_1