• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura i Patrimoni Torna la mostra de noves dramatúrgies 'Inhòspit' a la Mola

Torna la mostra de noves dramatúrgies 'Inhòspit' a la Mola

foto inhospit 2019 2La consellera de Cultura, Susana Labrador i els representants del col•lectiu cultural Espai F, Miquel Costa i Manolo de Oya, han presentat avui a les 12.30 h a la Casa del Poble el programa "Inhòspit" d'aquest 2019.

El 8, 9 i 10 de maig arriba a Formentera la segona edició d'Inhòspit, la mostra de noves dramatúrgies, organitzada per Espai F amb col·laboració de les conselleries de Cultura i Turisme, que es celebrarà durant tres dies a la Mola el proper mes de maig.

El programa d'aquesta segona edició inclou 9 espectacles de nou companyies diferents de: Formentera, Eivissa, Catalunya, País Basc, Itàlia i Gal·les. Un cartell local, nacional i internacional de luxe, amb propostes de dansa, teatre i performance, totes elles per a públic familiar.

Tallers i apropament a l’escola
Enguany el cartell també inclou dos tallers de formació escènica, impartits per dues de les companyies convidades, i un concert de cloenda. A més, com a novetat aquesta mostra de noves dramatúrgies faran cada dia al matí un assaig general davant els boixos de l’escola de la Mola.

Aquest festival, realitzat en el marc del projecte sociocultural de la Casa del Poble de la Mola, es realitza anualment amb l'objectiu de dinamitzar social, cultural i també econòmicament el poble de la Mola, a Formentera. Les propostes, en els seus escenaris a l'aire lliure que seran el bosc de les escoles, el molí d'en Botigues, la plaça del Pilar i el pati de la Casa del Poble de la Mola es podran veure els dies 8, 9 i 10 de maig, a les 18, 19 i 21 h. El lloc de trobada és la Casa del Poble. Les inscripcions als tallers s'han de realitzar enviant un correu a: casadelpobledelamola@gmail.com.


5 d’abril de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ràdio Illa

Teatre de les Illes Balears

Música de les Illes Balears

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera