• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència Formentera prepara els serveis d'hivern i convoca 4 noves ofertes laborals

Formentera prepara els serveis d'hivern i convoca 4 noves ofertes laborals

El Consell Insular de Formentera informa de 4 noves ofertes de feina, de les quals 1 és la repetició del borsí d'auxiliars administratiu. El borsí que s'ha desenvolupat des del mes de juny de 2018 ha acabat amb un resultat de 7 persones aprovades d'entre totes les que es varen presentar, menys de les vacants existents.

Les bases d'aquest nou borsí es poden consultar al Taulell d'anuncis de la pàgina web del Consell de Formentera i al llarg de la propera setmana seran publicades al Butlletí Oficial de les Illes Balears, fet que donarà peu al termini de 10 dies per presentar-se.

Tècnic/a de contractació

El segon perfil laboral que es busca és la d'un/una tècnic de contractació, amb formació de tècnic/a superior en administració o bé títol de grau universitari, per la substitució de la titular durant un període aproximat de vuit mesos. Aquesta oferta es pot consultar a la web del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, SOIB fins el dia 6 de setembre, data límit per participar.

Tècnic/a d'agricultura

La tercera oferta és la d'un/una tècnic d'agricultura, amb formació de tècnic superior o d'enginyeria, en ambdós casos relacionades amb el món agrari, també per substituir l'excedència de la titular per un període aproximat d'un any. Aquesta oferta també es pot consultar a la web del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, SOIB fins el dia 6 de setembre.

Monitor/a esportiu

El quart perfil laboral que es busca és el de dos monitors o monitores esportius, per treballar a les classes dirigides de la piscina i el poliesportiu. Aquesta oferta es pot consultar a la web del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, SOIB fins el dia 29 d'agost, data límit per participar.

webturisme baix1

Ràdio Illa

Esport és més

rss_formentera_1