• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura i Patrimoni Blai Bonet i teatre familiar per concloure el primer semestre de L’Illa a Escena 2018 a Formentera

Blai Bonet i teatre familiar per concloure el primer semestre de L’Illa a Escena 2018 a Formentera

Foto fila cordafil redux circ acrobatesEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, presenta aquest cap de setmana dos espectacles teatrals que seran els encarregats de tancar el cicle L’Illa a Escena del primer semestre d’enguany.

Cicle Blai Bonet
Arriba a Formentera el cicle dedicat al poeta i artista mallorquí Blai Bonet, un cicle que es representa a totes les Illes Balears i que es compon d’una conferència, una obra de teatre i en la projecció d’un documental inspirat en la faceta dramatúrgica de l’artista.

Aquest proper divendres 13 d’abril, se celebra el primer acte, aquest tendrà lloc a les 20.00 h a la Sala d’Actes de la conselleria de Cultura i serà a càrrec de Joan Tomàs Martínez, professor de l’ESADIB i doctor en Arts Escèniques per la Universitat Autònoma de Barcelona, que ens parlarà sobre Blai Bonet i ens donarà a conèixer la seva part més poètica, la forma de vida d'un geni en majúscules.

El dissabte 14, la Sala de Cultura Cinema acollirà a partir de les 20.30 h la representació de l’obra Oficis al carrer, una peça curta que escriví Blai Bonet amb motiu del festival de final de curs d’EGB del col·legi Bisbe Verger de Santanyí l’any 1985.

Aquesta obra, dirigida per Jeroni Obrador, de la companyia Tschock Cultura Emocional, ha aconseguit reunir els mateixos protagonistes de la representació efectuada el 1985 trenta-tres anys després. Acabada la representació, es farà la projecció del documental El teatre de Blai Bonet, que ens aproparà a l’univers dramatúrgic de l’autor.

L’espectacle, recomanat per a tots els públics, és de franc, i s’obsequiarà a tots els assistents amb un DVD.

Espectacle de circ familiar
Diumenge 15 d’abril tota la família podrà gaudir de l’espectacle de teatre, dansa i circ de la companyia menorquina s’Espai de Circ, El Viatge d’en Filo Cordafil, una obra on en Filo i els seus amics cordaires ens conviden a compartir un viatge amb grans dosis d’humor i fantasia, on tot tipus d'objectes es transformen en personatges increïbles, per endinsar-nos en el seu imaginari.

La funció es podrà veure diumenge a les 17.00 h a la Sala de Cultura (Cinema). Té una durada de 55 minuts i les entrades es podran adquirir per 3€ a la taquilla del cinema el mateix dia de la funció.

Ràdio Illa

Teatre de les Illes Balears

Música de les Illes Balears

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera