• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència Felicitació del Consell Insular de Formentera a Santi Colomar

Felicitació del Consell Insular de Formentera a Santi Colomar

Santi colomar 2El president del Consell Insular de Formentera, Jaume Ferrer, en nom seu i de tota la corporació, felicita l’historiador Santi Colomar en haver estat reconegut amb un dels premis Ramon Llull d’aquest 2018 atorgats pel Govern de les Illes Balears.

Nascut a Formentera l’any 1968, en Santi Colomar és llicenciat en Història Moderna per la Universitat de Barcelona amb una intensa activitat com a divulgador de la història medieval, moderna i contemporània de les Pitiüses i la Mediterrània.

Se li concedeix el premi a proposta de Consell de Formentera i en reconeixement del seu compromís amb la recuperació de la memòria històrica a la seva illa natal i amb la secció insular de l'Obra Cultural Balear (OCB).

Així mateix, des del Consell es felicita també a l’Agrupació Local de Voluntaris de Protecció Civil, mereixedora d’un altre dels reconeixements d’enguany conjuntament amb la resta d’Agrupacions de les Illes Balears.

Cal recordar que l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de Formentera va rebre el reconeixement del Consell Insular l’any 2014, amb la concessió d’un Premi Sant Jaume en gratitud a la seva generositat i compromís solidari, mitjançant la participació activa en les tasques de prevenció i protecció de les emergències i seguretat ciutadana, així com en la realització d’esdeveniments de tot tipus.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

webturisme baix1

Ràdio Illa

Esport és més

rss_formentera_1