• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència Reunió del Consell de Formentera amb la Fundació Banc de Sang i Teixits

Reunió del Consell de Formentera amb la Fundació Banc de Sang i Teixits

Trobada banc de sang i teixits amb consell reduxEl president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, així com les conselleres de Benestar Social, Vanessa Parellada, i Participació Ciutadana, Sònia Cardona, s’han reunit avui matí amb Ismael Gutiérrez, director gerent de la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears, així com amb Estela Bellorini, coordinadora de la Fundació a les Pitiüses.

La trobada ha servit per a donar compte de les activitats que duu a terme la Fundació a Formentera i per a confirmar l’augment d’un 10% en el nombre de donants durant el passat 2017 amb un total de 45 nous usuaris.

Malgrat que Formentera continua tenint una taxa baixa de donants, amb una xifra de 21 per cada 1000 habitants, tant des del Consell com des de la Fundació s’espera que la xifra de donants continuï en augment aquest 2018. L’objectiu és col·laborar al màxim amb la xarxa d’entitats de Formentera per a conscienciar la gent amb la finalitat d’augmentar el nombre de donacions.

Campanyes de donació
Enguany s’han programat cinc campanyes de donació. La primera es duu a terme avui mateix, de les 15 a les 19.30 hores a l’hospital de Formentera. La propera es durà a terme el pròxim dilluns 23 d’abril.

Cal destacar que el Consell de Formentera col·labora activament amb totes les campanyes de promoció de la salut i de prevenció de malalties que es desenvolupen a l’illa.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

webturisme baix1

Ràdio Illa

Esport és més

rss_formentera_1