• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència ‘Mai ets petit si els teus somnis són justos’

‘Mai ets petit si els teus somnis són justos’

Mai ets petit prensaEl Consell de Formentera felicita el Nadal al poble de Formentera amb un missatge que fa referència als 10 anys de creació de l'Hospital i Consell: "Mai ets petit si els teus somnis són justos. 10 anys d'Hospital i Consell. Molts anys i bons!".

Durant aquest 2017 Formentera ha viscut un aniversari especial tant pel que fa a la celebració del dècim aniversari de l'Hospital i del Consell. Recordem que el passat mes de febrer l'Hospital de Formentera va complir 10 anys, i per commemorar-ho va organitzar unes jornades amb diversos actes populars i festius.

10 anys de Consell
Per part seva, el Consell de Formentera va incloure a partir de l'1 de març l'expressió "10 anys" al logotip del Consell de Formentera que mostra a la papereria oficial i a les webs institucionals. Així mateix va organitzar esdeveniments entorn de les dates de l'any més rellevants per destacar la creació del Consell.

En l'acte del Dia de les Illes, el passat 1 de març es va recordar que aquesta mateixa jornada de 2007 es va publicar al Butlletí Oficial de l'Estat l'Estatut de les Illes Balears, un nou document que contemplava la separació del Consell de Formentera del Consell d'Eivissa, a diferència de l'Estatut de 1983, que reconeixia el Consell d'Eivissa i Formentera.

La segona data important va ser el 10 de juliol de 2007, 45 dies després de les eleccions del 27 de maig, quan per primera vegada es va constituir el Consell de Formentera. Per això aquest 10 de juliol de 2017 el Consell de Formentera va organitzar un acte institucional commemoratiu dels deu anys de la constitució del Consell Insular de Formentera a la sala de plens del Centre de Dia. En aquest acte intervingueren els principals actors polítics de la creació del Consell com ara l'ex-batle Isidor Torres, l'ex-diputat Pep Mayans, i el president Jaume Ferrer, i també intervingueren els actors jurídics, com l'ex-secretària de la institució insular, Marta Enciso, i l'actual secretari, Ángel Navarro.

Tot i que algunes persones no creien que Formentera podia tenir el seu propi Hospital i Consell el temps ha posat les coses al seu lloc i per això s'ha volgut celebrar aquesta important efemèride pels formenterers que han guanyat en serveis i autodeterminació. Molts anys i bons a tots i bones festes!

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

webturisme baix1

Ràdio Illa

Esport és més

rss_formentera_1