• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura i Patrimoni Arriba a Formentera, de la mà de la companyia Engruna Teatre, l’espectacle familiar 'Codi Postal 00'

Arriba a Formentera, de la mà de la companyia Engruna Teatre, l’espectacle familiar 'Codi Postal 00'

Codigo marEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura i Festes, presenta Codi Postal 00, una obra de teatre per a tota la família i que forma part de l’XI Mostra d’Espectacles Infantils de Formentera. La funció, recomanada per infants a partir de 3 anys forma part de “l’Illa a Escena” i es podrà veure a Formentera dissabte 25 de novembre a les 18.00 h a la Sala de Cultura (Cinema). Té una durada de 50 minuts i les entrades es podran adquirir per 3 euros a la taquilla del cinema el mateix dia de la funció.

L’obra també s’inclou dins el programa PLATEA, que va posar en marxa el 2014 l’INAEM (Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música) del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte, i que ens permet gaudir d’espectacles nacionals de gran qualitat.

Codi Postal 00, és una oficina molt especial on arriben cartes i paquets de tots els racons del món. Si alguna cosa t’espanta, o t’omple el cor o busca una orella perquè li expliquis... només cal que ho escriguis en una carta i les carteres de Codi Postal 00 faran que arribi a bon port! En aquesta oficina descobriràs infinitat d’històries: d’amor, de viatges, de secrets... Una experiència màgica i única en el món de la comunicació.

La companyia
Engruna teatre es compon de dues actrius, la Ruth Garcia i la Mireia Fernández, que l’any 2006 van decidir fundar una companyia de teatre familiar per complir el seu desig de crear un llenguatge escènic propi. Amb l’objectiu de seduir i emocionar grans i petits, construeixen un món personal i visual, basat en el conte tradicional o de nova creació. A través del teatre, els titelles, els objectes, les ombres xineses, les projeccions i la música, construeixen un món màgic que vol estimular la imaginació de tots els públics.

Ràdio Illa

Teatre de les Illes Balears

Música de les Illes Balears

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera