• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura Formentera acull l'obra de teatre ‘Sex Toy’, que denuncia la situació de la dona en les societats actuals

Formentera acull l'obra de teatre ‘Sex Toy’, que denuncia la situació de la dona en les societats actuals

La Sala de Cultura (Cinema) serà l'escenari dissabte que ve, 25 de novembre a les 20 hores, de la representació de l'obra teatral ‘Sex Toy. La rebelión de las muñecas’, a càrrec de la companyia Towanda Rebels. Aquesta obra està englobada dins dels actes commemoratius del 25N, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones.

‘Sex Toy’ és una obra escrita, dirigida, produïda i distribuïda per dones des d'una perspectiva feminista, avalada per la trajectòria i el compromís polític de les activistes feministes Towanda Rebels, que s'embarquen en la creació d'aquest espectacle amb vocació política i artística a través de la seva productora Purple Trama.

La proposta teatral té com a premissa la visibilització i la denúncia de la situació de la dona en les societats actuals. La idea de la dona com a mer objecte estètic i sexual és l'eix central de la proposta, en la qual també s'aprofundeix en temes com la cultura de la violació, la pornografia, la prostitució i la socialització femenina.

Amb la finalitat que els espectadors participin activament, l'obra ve acompanyada d'una trobada amb el públic, en la qual les actrius comparteixen la seva experiència durant el procés creatiu. L'obra teatral té una durada de 95 minuts, i el preu de l'entrada és de 7 euros.

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera